Molodist Kyiv international film festival

Політика конфіденційності

На цій сторінці викладено умови та положення, що регламентують використання веб-сайту Toyota.nikolaev.ua ТОВ "КиТ-Т". Просимо вас уважно ознайомитися з ними. Якщо у вас виникли запитання, будь ласка, скористайтеся формою зворотного зв’язку.
Політика конфіденційності
Конфіденційність користувачів нашого веб-сайту має велике значення для нас, і ми докладаємо всіх зусиль для забезпечення її захисту. Дані правила пояснюють, як ми використовуємо Вашу персональну інформацію. Погоджуючись із використанням файлів-cookie при першому відвідуванні нашого веб-сайту, відповідно до положень даних Правил, Ви надаєте нам дозвіл на використання файлів-cookie при кожному Вашому наступному візиті.

Персональна інформація, яку ви передані нам через наш веб-сайт, буде використовуватися задля цілей, зазначених в цих правилах або на відповідних сторінках веб-сайту. Ми можемо використовувати вашу персональну інформацію в наступних цілях:

  • адміністрування нашого веб-сайту та бізнесу;
  • персоналізація нашого веб-сайту для вас;
  • надання вам можливості користуватися сервісами, доступними на нашому веб-сайті;
  • надсилання вам товарів, придбаних через наш-веб-сайт;
  • надання вам послуг, придбаних через наш веб-сайт;
  • надсилання вам повідомлень, рахунків та нагадувань про сплату, та отримання платежів від вас;
  • надсилання вам немаркетингових комерційних повідомлень;
  • надсилання вам електронною поштою повідомлень, які ви спеціально запросили;
  • надсилання вам електронної розсилки, якщо ви її замовили (ви в будь-який момент можете повідомити нас, що більше не бажаєте отримувати електронні розсилки від нас);
  • надсилання вам маркетингових повідомлень стосовно нашої ділової активності або ділової активності старанно відібраних сторонніх компаній, яка, на нашу думку, може вас зацікавити, шляхом публікацій або, якщо ви конкретно надали на це згоду – шляхом надсилання електронної пошти або за рахунок використання подібних технологій (ви в будь-який момент можете повідомити нас, що більше не бажаєте отримувати маркетингові повідомлення);
  • надання стороннім компаніям статистичної інформації про наших користувачів (проте, ці сторонні компанії не матимуть змоги ідентифікувати жодного окремого користувача з цих даних);
  • обробка запитів та скарг, зроблених вами або на вас, і які стосуються нашого веб-сайту;
  • з метою забезпечення безпеки нашого сайту та попередження шахрайства;
  • з метою перевірки відповідності умовам та правилам, які регламентують використання нашого веб-сайту (включаючи моніторинг приватних повідомлень, надісланих через сервіс приватних повідомлень нашого веб-сайту); та
  • в інших цілях.

Якщо ви надали персональну інформацію для публікації на нашому веб-сайті, ми опублікуємо її. В іншому випадку, ми використовуватимемо цю інформацію у відповідності до ліцензії, яку ви нам надали.

Ваші налаштування конфіденційності можуть використовуватись для обмеження публікації ваших персональних даних на нашому веб-сайті, і можуть регулюватися за допомогою засобів управління конфіденційністю на веб-сайті.

Без вашої чітко вираженої згоди ми не будемо передавати вашу персональну інформацію жодній сторонній компанії для прямого маркетингового використання цією, або будь-якою іншою сторонньою компанією.

Розкриття персональної інформації

Ми лишаємо за собою право розкрити вашу персональну інформацію для будь-якого з наших працівників, керівників, страхувальників, професійних радників, агентів, постачальників або субпідрядників, в об’ємі та цілях, визначених в цих правилах.

Ми за собою право розкрити вашу персональну інформацію для будь-якого члена нашої групи компаній (сюди входять наші дочірні компанії, наша кінцева холдингова компанія та всі її дочірні компанії) в об’ємі та цілях, визначених в цих правилах.

Ми лишаємо за собою право розкрити вашу персональну інформацію:

  • в тих випадках, в яких цього від нас вимагає закон;
  • у зв’язку з будь-яким поточними або майбутніми судовими процесами;
  • з метою встановлення, реалізації або захисту наших законних прав (включаючи надання інформації іншим сторонам задля запобігання шахрайству або зниження кредитних ризиків);
  • покупцеві (або потенційному покупцеві) будь-якого бізнесу або активів, які ми продаємо (або збираємося продати);
  • та будь-якій особі, яка, як ми обґрунтовано вважаємо, може подати запит до суду або іншого уповноваженого органу про розкриття цих персональних даних і, на нашу обґрунтовану думку, цей суд або уповноважений орган видасть розпорядження на розкриття цих персональних даних.

Ми не будемо розкривати вашу персональну інформацію третім особам, за виключенням випадків, зазначених в цих правилах.

Зміни та поправки

Ми лишаємо за собою право періодично вносити зміни та поправки в ці правила, та публікувати їх нову редакцію на нашому сайті. Ви повинні періодично перевіряти цю веб-сторінку, щоб пересвідчитись, що розумієте зміст змін, внесених до цих правил. Ми також можемо проінформувати вас про внесення змін до цих правил шляхом надсилання електронної пошти або через систему передачі приватних повідомлень нашого сайту.

Сторонні веб-сайти

Наш веб-сайт містить гіперпосилання на, та деталі про веб-сайти сторонніх компаній та осіб. Ми не маємо інструментів керування, та не несемо відповідальності за політику конфіденційності й практики сторонніх осіб та компаній в цій галузі.

Дозвіл суб'єкту  персональних даних (фізичної особи) на внесення та обробку її  персональних даних у базах персональних даних ТОВ «КиТ-Т»

Відповідно до закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. № 2297-VI (далі - Закон) відвідувачі сайту https://toyota.nikolaev.ua/, погоджуються на обробку персональних даних в базах персональних даних підприємства ТОВ «КиТ» (Херсонське шосе, 109, м. Миколаїв 55028), ПІІ «Тойота-Україна» (проспект Степана Бандери, 24-Б, м. Київ, 04073) та іншим компаніям групи Тойота (незалежно від країни), маркетингової діяльності досліджень ринку та споживацького попиту та інших сумісних цілей на строк, необхідний для реалізації вказаної мети.

Я повідомлений(а) про свої права, передбачені ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних». Не заперечую щодо передачі моїх персональних даних афілійованим особам володільця (розпорядника) бази персональних даних виключно з метою здійснення господарської діяльності в автомобільній сфері для оптимізації надання послуг з технічного обслуговування транспортних засобів, забезпечення запасними частинами та можливістю інформування про нові моделі транспортних засобів.

Також даним підтверджую, що мене ознайомлено володільцем (розпорядником) баз персональних даних з правами наданими мені відповідно до ст. 8 Закону, в зв'язку із включенням моїх персональних даних до баз персональних даних, а саме, що я маю право:

1) знати про місцезнаходження баз персональних даних, які містять мої персональні дані, їх призначення та найменування, місцезнаходження та / або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника  бази або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані, що містяться у відповідній базі персональних даних;

3) на доступ до своїх персональних даних, що містяться у відповідній базі персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються мої персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст моїх персональних даних, які зберігаються;

5) пред'являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних органами державної влади, органами місцевого самоврядування при здійсненні їхніх повноважень, передбачених законом;

6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником цієї бази, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися з питань захисту своїх прав щодо персональних даних до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.

Підприємство цим Повідомляє, що надані Вами відомості включені до бази персональних даних цього Підприємства  з роз'ясненням мети, цілей обробки, щодо афілійованих осіб Підприємства.

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля