-4% на Highlander Гібрид!

Спеціальні пропозиції
Дата публікації: 20 травня 2024 р.
2021_highlander_dpl_dynamic_0181_kopia

Вигідна пропозиція -100 000 грн на обмежений склад автомобілів Highlander Гібрид 2023 року виробництва!



- 4% від звичайної ціни
Двигун: бензин 2,5л
Потужність: 245 к.с.
Комплектації Prestige та Premium
Виробництво 2023 року

Докладніше

Toyota Highlander Hybrid (Тойота Хайлендер Гібрид) - це повнорозмірний 7-місний позашляховик (джип), створений японською автомобілебудівною компанією Toyota з урахуванням накопиченого нею величезного досвіду в створенні гібридних автомобілів та кросоверів. Гібридна версія втілила всі переваги Toyota Highlander, зробивши при цьому автомобіль економічнішим та приязним до навколишнього середовища. Так само, як і попередник, Тойота Хайлендер Гібрид є еталонним зразком автомобіля, здатного забезпечити своїм пасажирам максимальний рівень комфорту, упевнено відчуває себе в місті, на трасі та в умовах бездоріжжя.

В Україні майбутні власники Тойота Хайлендер Гібрид можуть купити авто в одній з трьох комплектацій: Elegance, Prestige або Premium, причому остання доступна у версії зі скляним панорамним дахом. На Хайлендер Гібрид в різних комплектаціях встановлена ціна, яка відбиває відмінності у варіантах оформлення автомобіля та наявність деяких систем допомоги водієві. Це дає змогу кожному отримати кросовер в такій конфігурації, яка максимально відповідає побажанням власника.

Позашляховик Тойота Хайлендер Гібрид

Позашляховик Тойота Хайлендер Гібрид виготовляється в новому кузові, завдяки чому він отримав виразнішу зовнішність. Вона спроектована в дусі останніх моделей Toyota і вирізняється решіткою радіатора, розділеною на верхню й нижню частини, оновленою оптикою, великими 18-дюймовими або 20-дюймовими легкосплавними дисками з фірмовими здвоєними двоколірними спицями.

Набагато глибші зміни відбулися завдяки використаній платформі TNGA-K та особливостям гібридної технології. Високовольтна нікель-метал-гідридна батарея, встановлена під сидіннями другого ряду, ще більш знизила центр ваги корпусу з підвищеною жорсткістю, забезпечивши стійкість на будь-якій траєкторії та відмінну керованість.

Водій та пасажири Toyota Highlander Гібрид отримали можливість насолоджуватися високим рівнем комфорту, а безпека поїздки, завдяки безлічі систем допомоги водієві, практично наблизилася до ідеальної.

Технічні характеристики Highlander Гібрид

У нового Тойота Хайлендер Гібрид видатні технічні характеристики.
Гібридна силова установка, що складається з бензинового двигуна (188 к.с.) та двох електромоторів, переднього (182 к.с.) й заднього (54 к.с.), має загальну потужність 245 к.с. Це дає можливість водієві Highlander Гібрид розігнатися до 100 км/год за 8,5 с, а максимальна швидкість досягає позначки 180 км/год. Пробіг на електротязі сягає 125 км.

Водій Тойота Хайлендер Гібрид має можливість вибрати один з режимів їзди: ECO, NORMAL або SPORT, а також режим для поїздок по бездоріжжю TRAIL.

Ємність бака для бензинового пального складає 65 л.

Габаритні розміри 

Габаритні розміри Toyota Highlander Hybrid, що заслуговують на повагу, дозволяють з комфортом розміститися 7-ми дорослим пасажирам разом з необхідним у подорожі багажем. Довжина моделі становить 4966 мм, ширина 1930 мм, висота 1750 мм. Мінімальний кліренс 202 мм швидше характерний для джипа, завдяки цьому Тойота Хайлендер Гібрид почувається впевнено в умовах бездоріжжя. Однак і в місті, незважаючи на габаритні розміри, автомобіль маневрує відмінно, мінімальний радіус розвороту по кузову становить всього 6,2 м.

Максимально дозволена маса авто 2720 кг. Кросовер може транспортувати причіп, не обладнаний гальмами, вагою 700 кг, якщо в причепі передбачено гальмівний пристрій, сумарну вагу можна збільшити до 2000 кг.

У машині досить місця для перевезення багажу. При повному завантаженні об’єм багажного відділення становить 268/332 л, зі складеним третім рядом сидінь 658/865 л, якщо скласти другий та третій ряд сидінь, простір для багажу збільшиться до 1177/1909 л.

Витрата пального

Витрата пального Тойота Хайлендер Гібрид вражає уяву. У міському циклі їзди для подолання 100 км шляху знадобитися всього 6 л бензинового палива, за містом та в комбінованому циклі - 5,6 л!

 

Продаж авто та онлайн консультації:
067 617 48 71 – Юлія
067 617 48 74 – Тетяна

Тойота Центр Миколаїв ТОВ "КиТ-Т"
м. Миколаїв, Херсонське шосе, 109
(0512) 71 00 00 - гаряча лінія
(0512) 71 44 44 - сервіс

*Мається на увазі надання спеціальних рекомендованих цін на обмежений склад автомобілів Toyota Highlander Гібрид у комплектаціях Prestige та Premium. Пропозиція діє до закінчення складу автомобілів у офіційного дилерського центру Toyota в Україні - Миколаїв ТОВ “КиТ-Т”. Про співвідношення спеціальних рекомендованих роздрібних цін (з вигодою) та звичайних рекомендованих роздрібних цін (без вигоди), розмір вигоди, перелік акційних товарів, умови щодо гарантії та інші деталі вказаної пропозиції дізнайтесь на сайті www.toyota.nikolaev.ua. та у консультантів відділу продажів. Ця пропозиція не є публічною офертою. Офіційний дилерський центр Toyota в Миколаєві та Миколаївській області: ТОВ “КиТ-Т”, 54028, Миколаїв, Херсонське шосе, 109

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля