Акумуляторні батареї. Заміни оригінальне вигідно

Акції
Діє до 30 червня 2023 р.
Дата публікації: 5 червня 2023 р.
batteries_copy6777

Увага власникам автомобілів Toyota!

Раді повідомити вам про спеціальну пропозицію від Тойота Центр Миколаїв ТОВ «КиТ-Т». Запрошуємо вас скористатися неймовірною знижкою до 30% на оригінальні акумуляторні батареї Toyota. Ця акція діє виключно до 30 червня 2023 року.

Як власник автомобіля Toyota, ви знаєте, наскільки важлива роль належного функціонування акумуляторної батареї для бездоганної роботи вашого автомобіля. Саме тому ми пропонуємо вам оригінальні батареї Toyota, які гарантують надійність, тривалу ефективність і відмінну якість.

Заміна акумуляторної батареї важлива процедура, яка вимагає професіоналізму і досвіду. Наші кваліфіковані фахівці з Тойота Центр Миколаїв ТОВ «КиТ-Т» готові надати вам високоякісне обслуговування, забезпечуючи надійну заміну акумулятора вашого автомобіля Toyota.

Вигідна пропозиція знижки до 30% дозволить вам не тільки забезпечити надійність енергопостачання свого автомобіля, але й зекономити кошти при покупці оригінальних батарей Toyota. Тож не втрачайте цю можливість і завітайте до нас до 30 червня 2023 року.

Приходьте в Тойота Центр Миколаїв ТОВ «КиТ-Т» і скористайтеся цією чудовою пропозицією на оригінальні акумуляторні батареї Toyota. Наші фахівці з радістю допоможуть вам вибрати відповідну батарею, здійснити її заміну і забезпечити вам впевненість на дорозі.

Не зволікайте, пропозиція діє до 30 червня 2023 року!

З повагою, Тойота Центр Миколаїв ТОВ «КиТ-Т»

Чекаємо Вас на Херсонському шосе, 109
Гаряча лінія: +38 (0512) 71 00 00
Сервіс: +38 (0512) 71 44 44.

 

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля