ПІДГОТОВКА АВТОМОБІЛЯ ДО ЗИМИ

Спеціальні пропозиції
Дата публікації: 14 жовтня 2021 р.
zima


Зима - серйозне випробування для будь-якого автомобіля. Коливання температур, морози, висока вологість, слизька дорога, хімічні речовини на ній — все це погіршує стан автомобіля та якість їзди. Правильно спорядивши машину до холодного періоду, ви зможете уникнути неприємних наслідків.

Поради Тойота Центр Миколаїв «КиТ-Т» щодо підготовки автомобіля до зими:

1. Встановлення зимової гуми. Вона поліпшує зчеплення зі слизькою від криги дорогою, підвищує керованість, скорочує гальмівний шлях.
2. Балансування коліс. Незбалансовані колеса викликають вібрацію під час руху. Балансування розподіляє колеса щодо центру. Це запобігає зносу покришок і дисків.
3. Перевірка тиску у шинах. Коли тиск нижчий за рекомендований на гумі може бути закритий протектор, що знижує рівень його зчеплення з дорогою та підвищує ризик занесення.
4. Перевірка акумулятора. Зазвичай він працює від 3 до 5 років, а взимку він зазнає підвищеного навантаження. Тому надважливо перевіряти його на сертифікованому СТО.
5. Заміна масла. За малих температур мастило густішає, а двигун перегрівається, що сприяє надмірному тертю й поломці. Регламент заміни масла: 1 раз на рік або після кожних 15 тис. км.
6. Перевірка рівня антифризу. Ця рідина захищає двигун від замерзання взимку та перегріву в теплу погоду.
7. Перевірка обігрівача. Його несправність може викликати ряд незручностей. Наприклад, запотівання лобового скла погіршує огляд, що вкрай небезпечно для руху.
8. Заміна щіток склоочисника й склоомивача для низьких температур. Важливо перевіряти стан склоочисників (рекомендується міняти щітки щороку, а краще — кожні півроку).

Що покласти до багажника? Щітку для снігу зі скребком, запас рідини для склоомивача, пускові дроти-прикурювачі, лопатку, буксирувальний трос, теплий плед.


Найважливіше правило напередодні зими — не скупіться й не заощаджуйте на витратних матеріалах. В умовах низьких температур таке рішення може мати фатальні наслідки.


Довіряйте свій автомобліь лише офіційному сервісу та сертифікованим фахівцям.

З нами ваш шлях у надійних руках, адже ми обслуговуємо ваше авто як своє!

Дізнайся про діючі спеціальні пропозиції у наших фахівців, замовивши консультацію онлайн

З турботою про вас та ваш автомобіль,

Тойота Центр Миколаїв ТОВ «КиТ-Т»
м. Миколаїв, Херсонське шосе, 109

Заявка на сервісне обслуговування

 

Шановний клієнте!

Залиште інформацію про Ваш автомобіль, бажаний час та дату, а також Ваші контактні дані. Ми зв'яжемося з Вами протягом години. Дякуємо!

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля