TOYOTA C-HR У НОВІЙ ВЕРСІЇ GR SPORT

Новини
Дата публікації: 25 червня 2021 р.
chr_gr_sport_blog_1

TOYOTA C-HR У 2021 РОЦІ ПОПОВНИЛАСЬ КОМПЛЕКТАЦІЄЮ ЗІ СПОРТИВНИМ ДИЗАЙНОМ — GR SPORT.

 

Модельний ряд легендарних кросоверів Toyota C-HR у 2021 році поповнилась комплектацією зі спортивним дизайном — GR SPORT*. Яскрава та елегантна, новинка підтверджує культовий статус моделі в сегменті міських кросоверів.

Перший Toyota C-HR дебютував у 2016 році — модель позиціювалася як динамічний кросовер, що поєднує в собі сміливий дизайн та високі ходові характеристики, при цьому забезпечуючи напрочуд низький для свого сегмента рівень викидів.

Модель впевнено завоювала популярність у Європі, і сьогодні C-HR, що оснащений гібридним двигуном об'ємом 1,8 л, 122 к.с. або 2,0 л, 184 к.с., став вибором сотень тисяч європейців.

Розробляючи версію GR SPORT, команда Toyota надихалася потужними моделями Toyota GR та фірмовими кольорами команди TOYOTA GAZOO Racing. Це дозволило зробити дизайн новинки ще більш сміливим і яскравим.

Зрештою, весь модельний ряд C-HR 2021 року включає оновлену версію Toyota Safety Sense із низкою нових функцій активної безпеки**. Це робить C-HR не тільки динамічним, але і комфортним для водіння.

C-HR У ВЕРСІЇ GR SPORT

Екстер’єр

Особливості дизайну передньої частини GR SPORT — це чорний колір емблеми Toyota, затемнені фари, чорні глянцеві вставки у центральній частині переднього бампера та навколо протитуманних фар, темна хромована радіаторна решітка і новий більш агресивний передній спойлер.

Молдинги на дверях із чорними глянцевими вставками доповнені виразним дизайном 17-дюймових легкосплавних дисків. Дизайн задньої частини моделі також вирізняється чорними глянцевими вставками, чорним фоном емблеми Toyota та логотипом GR SPORT.

GR SPORT представлений у десяти варіантах кольору екстер’єру, включаючи унікальний для моделі сірий металік із чорним дахом (2VF)*.

Інтер’єр

Салон GR SPORT доступний із новим оздобленням сидінь оббивкою комбінованою алькантарою й червоною та сірою нитками прострочки у стилі GR SPORT.

Додаткові елементи включають оздоблення керма перфорованою шкірою із червоною ниткою прострочки на кермі та важелі трансмісії, унікальні накладки на порогах моделі, логотип GR SPORT, а також кнопку запуску двигуна та анімацію запуску GR на TFT-екрані панелі приладів.

Обладнання GR SPORT також укомплектовано системою безключового доступу в салон, світлодіодними фарами головного світла та зовнішніми дзеркалами заднього огляду з функцією автоматичного складання. Окрім того, до основних опцій входять електропривод і обігрів передніх сидінь, а також комплекс систем активної безпеки Toyota Safety Sense.

УДОСКОНАЛЕНА СИСТЕМА БЕЗПЕКИ TOYOTA SAFETY SENSE


Модельний ряд C-HR 2021 року оснащено останньою версією Toyota Safety Sense — набором технологій активної безпеки, призначених для запобігання або пом'якшення зіткнень у різних дорожніх ситуаціях.

У систему передаварійної безпеки з автоматичним гальмуванням (PCS) було додано декілька нових функцій. Серед них — функція екстреного кермового керування (ESA) та система допомоги під час повороту на перехресті (ITA).

Система допомоги під час повороту на перехресті (ITA) попереджає водія про небезпечну ситуацію та автоматично гальмує, якщо водій повертає ліворуч або праворуч перед автомобілем на зустрічній смузі або пішоходом, котрий переходить дорогу.

Крім того, C-HR 2021 року підтримує систему утримання автомобіля у центрі смуги руху (LTA), яка дозволяє не звертати з правильного шляху. У разі ризику відхилення автомобіля від своєї траєкторії система застосовує до керма незначне зусилля, щоб запобігти з’їзду зі смуги руху.

Додаткові системи допомоги водієві та підвищення безпеки мають (в собі) адаптивний круїз-контроль у повному діапазоні швидкостей (ACC) у поєднанні із системою розпізнавання дорожніх знаків (RSA), що дозволяє легко адаптувати швидкість автомобіля відповідно до значень, вказаних на дорожніх знаках.

*Наведені тут і далі назви комплектацій та кольорів кузова/салону є суто умовними, використовуються винятково заради зручності в розподілі наборів параметрів автомобіля та можуть відрізнятися або бути відсутніми в інших документах або матеріалах.
**Електронні системи є допоміжними та за жодних обставин не можуть замінити водія, який завжди є відповідальним за безпечне керування. Перед початком руху водій повинен ознайомитися з експлуатаційною документацією та впевнитися в безпечності обраного приймання керування.

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля