Highlander в Тойота Центр Миколаїв: Висока якість вигідно!

Акції
Діє до 30 листопада 2023 р.
Дата публікації: 14 серпня 2023 р.
highlander_site_kopia

Спеціальна пропозиція на обмежений склад Highlander виробництва 2022 року!*

Toyota Highlander - це повнорозмірний кросовер, яким однаково зручно пересуватися як у міському режимі, так і здійснювати тривалі поїздки. Завдяки використанню глобальної модульної платформи Toyota TNGA-K (Toyota New Global Architecture), на базі якої збудоване авто, перед його власником відкриваються нові горизонти комфортної їзди і відмінної керованості.

Комплектація Cпеціальна ціна*

Колір

Сірий, металік (1G3)

Сріблястий, металік (1J9)

Чорний, металік (218)

Колір

Білий, перламутр (089)

Червоний, перламутр (3T3)

Сіро-блакитний, перламутр (1K5)

 

 

ELEGANCE 3.5 D-4S, AWD, 8 A/T 1 789 740 грн 1 800 720 грн
PREMIUM 3.5 D-4S, AWD, 8 A/T 2 375 340 грн 2 386 320 грн

 

Комфорт

В авто з комфортом розміщуються до семи осіб, збільшена на 76 міліметрів відстань перед сидіннями третього ряду дає можливість долати значні відстані без відчуття втоми. Завдяки міцному кузову, низькому центру тяжіння і задній двухричажній підвісці авто максимально поглинає нерівності дорожнього покриття. Позашляховик оснащений потужною мультимедійною системою і підтримує платформи Apple Car Play та Android Auto. Збільшений розмір багажного відділення дає можливість перевозити більшу кількість речей.

Екстер'єр і інтер'єр Toyota Highlander

Екстер'єр Тойоти Хайлендер відмінно передає характер великого і стрімкого автомобіля з досить агресивним зовнішнім виглядом. Спортивний характер підкреслюють легкосплавні диски великого діаметра. Власнику надано можливість вибору одного з 8-ми кольорів забарвлення кузова.

Інтер'єр Toyota Highlander є втіленням елегантної практичності. Всі деталі оздоблення виготовлені з якісних матеріалів. Володар авто може вибрати один з чотирьох варіантів кольорів оздоблення салону, прикрашеного вставками зі шкіри з перфорацією і дерева.

Інноваційні технології Toyota Highlander

Позашляховик втілив в собі інноваційні технології. У преміальної версії він оснащений системою повного приводу Dynamic Torque Vectoring, яка в автоматичному режимі підключає, якщо виникає певна ситуація, задню вісь і розподіляє крутний момент між колесами, забезпечуючи, таким чином, його ідеальний розподіл як між осями, так і на кожному колесі авто. Система управляється електронікою і покликана забезпечити краще зчеплення з дорожнім полотном в будь-якій ситуації.

Безпеку водіння забезпечує інтелектуальна система Toyota Safety Sense 2.0, яка об'єднує різні активні функції допомоги водієві.

Враження від авто доповнює система Panoramic View Monitor (PVM), яка забезпечує, за допомогою камер, круговий огляд, що дозволяє повністю уникнути появи сліпих зон.

Технічні характеристики кросовера Toyota Highlander

Технічні характеристики Toyota Highlander підкреслюють досконалість автомобіля. Авто розганяється до швидкості 100 км/год всього лише за 8,8 сек., при цьому витрата палива Тойота Хайлендер на 100 кілометрів шляху коливається в межах від 7,5 до 13,6 літрів бензину, в залежності від режиму їзди та манери водіння водія. Максимальна швидкість руху досягає позначки 180 км/год.

Автомобіль обладнаний восьмиступінчастою автоматичною коробкою перемикання передач, яка, в поєднанні з повнопривідною трансмісією, забезпечує повну свободу руху в будь-якій дорожній ситуації.

Двигун нової Toyota Highlander

Автомобіль обладнаний шестициліндровим бензиновим двигуном 3,5 V6 D-4S об'ємом 3456 куб.см. і потужністю 249 к.с. Система комбінованого вприскування D-4S, розроблена компанією Toyota, дає можливість поєднувати безпосереднє і розподілене внесення паливної суміші в циліндри, що робить автомобіль максимально чутливим до команд водія. Система D-4S також підвищує ефективність роботи двигуна, забезпечуючи при цьому плавний і потужне прискорення.

Двигун 3,5 V6 D-4S відповідає вимогам екологічного стандарту Euro 6.

Тойота Центр Миколаїв ТОВ "КиТ-Т"
м. Миколаїв, Херсонське шосе, 109

  • (0512) 71 00 00 - гаряча лінія
  • (0512) 71 44 44 - сервіс

    Продаж авто, та онлайн консультації:
  • (067) 617 48 71 – Юлія
  • (067) 617 48 74 – Тетяна

Highlander в Тойота Центр Миколаїв: Висока якість за вигідними цінами – ваша перевага надорозі!

 

*Мається на увазі надання спеціальних рекомендованих цін на обмежений склад автомобілів Toyota HighLander у комплектаціях Elegance та Premium. Пропозиція діє до закінчення складу автомобілів у офіційного дилерського центру Toyota в Україні - Миколаїв ТОВ “КиТ-Т”. Про співвідношення спеціальних рекомендованих роздрібних цін (з вигодою) та звичайних рекомендованих роздрібних цін (без вигоди), розмір вигоди, перелік акційних товарів, умови щодо гарантії та інші деталі вказаної пропозиції дізнайтесь на сайті www.toyota.nikolaev.ua. та у консультантів відділу продажів. Ця пропозиція не є публічною офертою. Офіційний дилерський центр Toyota в Миколаєві та Миколаївській області: ТОВ “КиТ-Т”, 54028, Миколаїв, Херсонське шосе, 109

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля